اتاق بهداشتی برای همه مشکلات زیبایی شما

یکی از کاربران توییتر می نویسد: “نمی توانم از فکر کردن در مورد افرادی که برای اولین بار قارچ خورده اند ، دست بردارم.” goulcher در یک الگوی رفتاری محبوب که در گردش است “[They] فقط مجبور به آزمایش و خطای مشابه شد ، این یکی طعم گوشت گاو را دارد ، این یکی فوراً برایان را کشت و این یکی باعث می شود شما یک هفته خدا را ببینید. ” خنده دار ، درست است؟ اما درست است! و اکنون که اطلاعات بیشتری در مورد قارچ داریم ، می توانیم فواید زیبایی (مانند حتی رنگ پوست و افزایش میزان آبرسانی) ، مدیریت استرس و بهبود تمرکز را به لیست اضافه کنیم. این روند سلامتی به این زودی ها از بین نخواهد رفت (از 2000 سال پیش به این سو قوی شده است!) ، و درک مزایای مختلف قارچ ها ، تاریخچه های فرهنگی غنی و بهترین روش برای استفاده قبل از آنکه بخواهید از آن استفاده کنید ، مفید است. در زیر ، واژه نامه 22 قارچ که ممکن است قبلاً درباره آنها شنیده باشید یا دیده باشید (و چند موردی که هرگز نمی خواهید).

سالن های زیبایی

بلعیده شده یا به صورت موضعی استفاده می شود ، این قارچ ها از پوستی درخشان پشتیبانی می کنند

چاگا: یک آداپتوژن قوی ، چاگا همچنین با آنتی اکسیدان ها و اسید بتولینیک ، یک ضد التهاب زخم بهبود می بخشد که آن را برای کسانی که بیماری التهابی مانند اگزما و درماتیت دارند خوب می کند. می توانید آن را در داروهای سنتی چینی و روسی پیدا کنید.

کوپرینوس: این قارچ ها فواید زیادی از آنتی اکسیدان گرفته تا ضد التهاب گرفته تا ضد آندروژنیک گزارش کرده اند (این بدان معنی است که می تواند به جلوگیری از هورمون های مردانه که احتمالاً در آکنه مثر هستند) کمک کند. کوپرینوس اغلب در مکمل ها یافت می شود.

بند ناف: وقتی یک کاترپیلار به یک پروانه تبدیل نمی شود ، به یک قارچ بند ناف تبدیل می شود ، که از نظر فنی یک انگلی است. با این حال ، اکنون بیشتر قارچ های بند ناف روی برنج کشت می شدند. بند ناف یک آنتی اکسیدان و ضد التهاب قوی است و همچنین می تواند به تقویت تولید کلاژن و الاستین در بدن کمک کند. در حالی که می توانید آنها را بپزید و بخورید ، بیشتر آنها در مکمل های زیبایی یافت می شوند.

کوریولوس: به دلیل شکل مثلثی و الگوی چند رنگ ، دم بوقلمون نیز نامیده می شود ، این قارچ ها دارای مزایای مستند خوبی از جمله فعالیت آنتی اکسیدانی و حمایت از ایمنی هستند. آنها برخی از عملکردهای ضد توموری را نیز نشان می دهند و اغلب در کنار درمان های غربی به بیماران سرطانی پیشنهاد می شوند. پوست می تواند از اثرات آنتی اکسیدانی خود نیز بهره مند شود و به طور موضعی ، کوریولوس می تواند به روشن شدن علائم تیره کمک کند.

ترملا: به نظر می رسد نوعی لوفا است و مانند اسید هیالورونیک کار می کند – ترملا ، که به آن قارچ برفی و گوش نقره ای نیز گفته می شود ، یک ماده مرطوب کننده قوی است و دارای اندازه ذرات کمی برای نفوذ به پوست است. همچنین یک ضد التهاب و آنتی اکسیدان قوی است. ترملا ماده اصلی طب سنتی چینی و آشپزی چینی است. طبق افسانه ها ، یکی از چهار زیبایی بزرگ چین ، صیغه ای از سلسله تانگ به نام یانگ گوئیفی ، زیبایی جوانی خود را به آن اعتبار داده است.


سرویس های بهداشتی که فقط می خواهند شما بهترین تلاش خود را انجام دهید

این اتاق های بهداشتی به عنوان مکمل مصرف می شوند و دارای مزایای سلامتی هستند

شیر شیر: این قارچ ها مانند عثمانی پوست گوسفند پشمالو به نظر می رسند ، جایی که نام خود را می گیرند. آنها در طب سنتی چین برای پشتیبانی از عملکرد مغز و بازسازی اعصاب استفاده می شوند (به همین دلیل در دنیای غرب به عنوان نوتروپیک طبقه بندی می شوند).

صدف خوراکی: این قارچ های صاف و سفید که بیشتر در آشپزی چینی ، ژاپنی و کره ای رایج است ، طعم ملایمی دارند و ماندگاری آنها بیشتر از حد متوسط ​​است. آنها آنتی اکسیدان هستند و همچنین دارای درصد نسبتاً بالایی از بتا گلوکان ، کاهش دهنده کلسترول پری بیوتیک و طبیعی هستند.

Reishi: استفاده از آن برای اولین بار در قدیمی ترین متن طب سنتی چینی ، Huangdi Neijing ، که مربوط به بیش از 2000 سال پیش است ، ثبت شد. به زبان چینی lingzhi نامیده می شود که به معنی “قارچ جاودانگی” است و آزمایشات بالینی اخیر نشان داده است که reishi برای مدیریت مواردی مانند استرس (یک آداپتوژن است) و آلرژی ها مفید است (مانع ترشح هیستامین می شود ، این ماده مسئول واکنشهای بد آلرژیک است) ) Reishi بسیار تلخ است ، بنابراین بهترین حالت در یک پودر یا تنتور است.


نیروگاه های خوراکی

اکنون بپزید ، بعداً از مزایای سلامتی بهره مند شوید

گل قاصدک: گل های کوچک ، زیبا و خوشمزه یک درمان فصلی هستند. همچنین نشان داده شده است که آنها دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد باکتری هستند ، اگرچه تحقیقات محدود است.

Maitake: همچنین به عنوان مرغ جنگل شناخته می شود (و نباید اشتباه گرفته شود) مرغ از جنگل ها) ، قارچ های ماتیکه بزرگ ، قهوه ای و تقریباً برگ دار به نظر می رسند. آنها معمولاً در آمریکای شمالی ، چین و ژاپن رشد می کنند و در طب سنتی چینی و ژاپن برای حمایت از سیستم ایمنی سالم مورد استفاده قرار گرفته اند. قارچ Maitake سرشار از آنتی اکسیدان و آداپتوژنیک است. به علاوه ، آنها از نظر طعم غنی هستند – شما می توانید با آنها طبخ کنید!

شییتکه: این قارچ های کوچک قهوه ای بومی آسیای شرقی هستند و در بسیاری از غذاهای آسیای شرقی وجود دارند – خرید آنها ارزان و پختن آنها نیز آسان است. بلعیده شده ، قارچ های شیاتکه به لطف یک ترکیب فعال به نام LEM دارای ویژگی های ضد ویروسی تقویت کننده سیستم ایمنی هستند. آنها همچنین پر از آنتی اکسیدان و سایر مواد مغذی مانند سلنیوم ، ویتامین D و ویتامین های گروه B هستند و نشان داده شده است که باعث بهبود نشاط در افراد مسن و جلوگیری از سوختن افراد فعال می شود. به طور موضعی مورد استفاده قرار می گیرد ، مقادیر زیادی شییتکه از کوجیک اسید بازدارنده ملانین می تواند به روشن شدن علائم تیره کمک کند.


سالن های نمایش “با احتیاط ادامه دهید”

ممکن است به خنده های خنده دار و تصاویر بسیار جذاب منجر شود

Psilocybe cubensis: قارچ جادویی غیرقانونی است. اما اگر تا به حال تجربه روانگردان داشته اید ، به احتمال زیاد این موارد بوده است. آنها معمولاً پرورش می یابند زیرا رشد آنها در داخل خانه آسان است و برای قدرت تولید می شوند.

Psilocybe handsomeensis: به دلیل وجود یک خلا legal قانونی عجیب در آمستردام ، می توانید این موارد را در کافی شاپ ها خریداری کنید. آنها به عنوان ترافل جادویی شناخته می شوند.


آنهایی که طعم خوبی دارند (اما کارهای زیادی انجام نمی دهند)

آنها را در سوپ قرار دهید! روی نان برگر! در ظرف ماکارونی!

مرغ جنگل: به این ترتیب نامیده می شود زیرا بیشتر مردم می گویند طعم آن مانند مرغ است و جایگزین خوبی برای گوشت در پخت و پز گیاهخواری است. آنها معمولاً از طریق جستجوی غذا یافت می شوند.

کرمینی: قارچ های کوچک قهوه ای که اغلب در فروشگاه های مواد غذایی یا روی پیتزا مشاهده می کنید. آنها کالری کمی دارند اما از نظر مواد مغذی نیز کم هستند و دارای عطر و طعم ملایمی هستند ، نه در اینجا و نه در آنجا.

انوکی: قارچ های لاغر و لاغری که اغلب در غذاهای آسیایی پیدا می کنید. آنها دارای عطر و طعم فوق العاده ملایم ، تقریباً شیرین هستند و وقتی پخته می شوند ، دارای بافت و زیره ای شبیه رشته فرنگی هستند. انوکیس منبع بسیار خوبی از ویتامین های گروه B است.

مورل: این قارچ های فصلی (فقط در بهار ، بین آوریل و مه) آنها را پیدا خواهید کرد) به نوعی شبیه کشمش خجالتی هستند. اگر آنها را پیدا کردید ، در کره ساتو بخورید – کره برای شما عالی نیست ، اما مواد مخدر غنی از آنتی اکسیدان و ویتامین D هستند.

پورچینی: قارچ های کوچک و قهوه ای با ساقه های سفید ضخیم که می توانند به صورت تازه (برای استفاده در ریزوتو یا ساطور استفاده شوند) یا خشک (برای سوپ و خوراک) فروخته شوند. عطر و طعم عمیق و مغزیزی آنها آنها را به یک آشپز مورد علاقه تبدیل می کند ، و فقط برای یک پنجره کوتاه در پاییز در دسترس هستند ، بنابراین آنها گران هستند. اگر موفق به یافتن آنها شوید ، سرشار از پروتئین و ویتامین C و A هستند.

پورتوبلو: این بچه ها بومی ایتالیا هستند و کلاه های بزرگ و گرد آنها متراکم و اسفنجی است. آنها اغلب به عنوان جایگزین گوشت استفاده می شوند – شما می توانید آنها را دقیقاً به صورت استیک یا مرغ بپزید و مانند یک برگر آنها را روی یک نان بخورید.

تروفل: نادر ، خوشمزه ، و گران قیمت است. ترافل ها طعم واقعاً متمایزی دارند که غالباً به آن شکلاتی ، خاکی ، مهره ای ، چوبی ، پرزرق و برق گفته می شود … قرار دادن آن مشکل است ، اما هنگام چشیدن آن را می دانید. آنها در طبیعت رشد می کنند و سگها برای یافتن آنها آموزش می بینند (اما قبل از آن که این امر عادی شود ، علوفه خواران ترافل از خوک استفاده می کردند).


آنهایی که هرگز با آنها سر و صدا نمی کنند

کمترین سرگرمی بچه ها

پرواز آگاریک: چشمان خود را ببندید و یک قارچ را تصویر کنید. آیا مانند شخصیت Toad شخصیت ماریو دوست داشتنی قرمز با لکه های سفید وجود دارد؟ این همینه در حالی که زیبا به نظر می رسد ، آنها پر از سموم عصبی و کاملاً سمی هستند.

کلاه مرگ: این اتاق های خواب ساقه سفید و سبز را نخورید. حتی به آنها نگاه نکنید. اگر به عنوان سمی ترین قارچ در آمریکای شمالی شناخته می شود (اگرچه در اروپا ، آسیا و آفریقای شمالی نیز یافت می شود) ، اگر یک نوع آن را بخورید ، میزان مرگ و میر 50 درصد است.

عکس از طریق ITG

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>